banner

VI HJÄLPER DIG BLI AV MED SKRÄPET

"Bortforsling av möbler, vitvaror, skräp, piano och dödsbo - snabbt och effektivt. Vi hjälper dig forsla bort och kör det till närmsta återvinningsstation. Spara tid, pengar och på miljön med Bortforsla.se!"

INTE BARA EN FLYTTFIRMA - VI GER DIG EN HELHETSLÖSNING SÅ DU SLIPPER TÄNKA PÅ DET!

Har du gamla möbler som du vill bli av med? Har du precis bytt ditt kylskåp eller tvättmaskin och vet inte vad du ska göra med den förra? Oroa dig inte! Vi är här för att hjälpa dig med bortforsling av alla möjliga sorters föremål!

HUR GÅR DET TILL

Innan vi sätter igång så besöker vi din lägenhet eller ditt hus för att göra en kostnadsfri utvärdering. När vi kommit överens sätter vi igång på samma dag. Snabbt och effektivt forslar vi bort skräpet till närmsta återvinningsstation hos Stockholms Stadsbo. I samband med bortforsling erbjuder vi också flyttstäd. Vi erbjuder branschens bästa priser och det tillkommer aldrig extra avgifter om vi inte tagit upp det i förhand.

KUNDNÖJDHET

Vi är stolta över våra många nöjda kunder. Vi brukar inte missa något, men om det mot förmodan sker så är du välkommen att höra av dig till oss på en gång så åtgärdar vi det så fort som vi kan efter bortforslingen, flytthjälpen eller städhjälpen.
FÅ ETT PRISFÖRSLAG

Vi svarar direkt på telefon eller inom 1 timme på mail. Vid större bortforslingar kommer vi på ett gratis hembesök.

PERSONLIG SERVICE

  • Hjälp inom 24 timmar
  • Prisvärda offerter
  • 100% Nöjd Kundgaranti

KUNDER SÄGER

“Fick snabbt tid, noggrant jobb och bra kommunikation” Lena, kund hos Bortforsla

KONTAKTA OSS

info@bortforsla.se 072 999 66 61 Skicka e-mail