banner

SNABBT OCH SMIDIGT ATT KASTA SKRÄP

"Börjar det bli stökigt? Det gör inget! Vi hjälper dig med bortforsling av alla typer av skräp och avfall. Du ringer - vi lastar och kastar!"

MED OSS SPARAR DU TID, PENGAR OCH PÅ MILJÖN

Ibland samlar sig sig prylar, sopor och annat avfall, och man låter det ligga. Gör inte det, för det har aldrig varit smidigare och snabbare att kasta skräpet. Vi har erfarenhet av allt från bortforsling av möbler, vitvaror, prylar, elektronik, grovsopor, byggavfall, bråte, jord och så vidare. Vi tömmer även dödsbon, hela kontor och andra speciella uppdrag - hör med oss om du har särskilda krav på bortforsling. Inget jobb är för stort eller för litet för oss.

HUR GÅR DET TILL

Vi kommer inom 1-2 dagar med åtminstone två man och fler om det skulle behövas, annan nödvändig utrustning och en lastbil - redo att hjälpa dig forsla bort skräpet. Du berättar för oss vad du vill att vi ska göra, vi lastar det snabbt och effektivt och kör raka vägen till närmsta återvinningscentral. Ditt skrot och skräp återvinns sedan. Med oss sparar du tid, pengar och på miljön.

KUNDNÖJDHET

Vi är stolta över våra många nöjda kunder. Vi brukar inte missa något, men om det mot förmodan sker så är du välkommen att höra av dig till oss på en gång så åtgärdar vi det så fort som vi kan efter bortforslingen, flytthjälpen eller städhjälpen.
FÅ ETT PRISFÖRSLAG

Vi svarar direkt på telefon eller inom 1 timme på mail. Vid större bortforslingar kommer vi på ett gratis hembesök.

PERSONLIG SERVICE

  • Hjälp inom 24 timmar
  • Prisvärda offerter
  • 100% Nöjd Kundgaranti

KUNDER SÄGER

“Fick snabbt tid, noggrant jobb och bra kommunikation” Lena, kund hos Bortforsla

KONTAKTA OSS

info@bortforsla.se 072 999 66 61 Skicka e-mail