banner

VI GÖR DET SKINANDE RENT

"Börjar det nalkas vårstädning? Vi erbjuder erfaren och professionell städhjälp till marknadens bästa priser. Ditt hem, kontor eller lokal blir skinande rent på ett effektivt och miljövänligt sätt!"

PROFESSIONELL OCH MILJÖVÄNLIG STÄDHJÄLP

I början startades Bortforsla.se som ett städföretag och vi tillhandahåller än idag professionell städhjälp. Med många års erfarenhet kan vi med säkerhet städa ditt hem, kontor eller andra lokaler, så att det blir lika rent som nytt. Våra städtjänster kan med fördel kombineras med våra andra tjänster som bortforsling, dödsbotömning och kasta skräp - så att du slipper tänka på nåt annat. Vi tror på långsiktiga lösningar som är bra för hem och miljö - och så klart människan. Därför ser vi till att använda den senaste städutrustning för att du inte ska behöva vara med om kemikalier, utslag och annat tråkigt som ofta är förknippade med städhjälp. Med till exempel vår ångstädmaskin - som vi nästan är ensamma med - ser vi till att både smuts och bakterier försvinner från ditt hem.

HUR GÅR DET TILL

Innan vi sätter igång så besöker vi din lägenhet eller ditt hus för att göra en kostnadsfri utvärdering. När vi kommit överens sätter vi igång på samma dag. Snabbt och effektivt forslar vi bort skräpet till närmsta återvinningsstation hos Stockholms Stadsbo. I samband med bortforsling erbjuder vi också flyttstäd. Vi erbjuder branschens bästa priser och det tillkommer aldrig extra avgifter om vi inte tagit upp det i förhand.

KUNDNÖJDHET

Vi strävar alltid efter att få 100% nöjda kunder. Vi tror att en affär kan vara början på en relation, och vi vill gärna hjälpa dig i framtiden också. Efter slutförd städning vill vi därför att du ska vara nöjd med städhjälpen som du fått. Därför inspekterar vi tillsammans alla ytor och hörn i hemmet eller lokalen, och rättar det om det skulle varit någonting som du tycker saknas. Om det mot förmodan skulle dyka upp någon fläck som vi missat så får du givetvis höra av dig några dagar senare - så ser vi till att det blir ordnat!
FÅ ETT PRISFÖRSLAG

Vi svarar direkt på telefon eller inom 1 timme på mail. Vid större bortforslingar kommer vi på ett gratis hembesök.

PERSONLIG SERVICE

  • Hjälp inom 24 timmar
  • Prisvärda offerter
  • 100% Nöjd Kundgaranti

KUNDER SÄGER

“Fick snabbt tid, noggrant jobb och bra kommunikation” Lena, kund hos Bortforsla

KONTAKTA OSS

info@bortforsla.se 072 999 66 61 Skicka e-mail