banner

VI HJÄLPER DIG TÖMMA DÖDSBOET

"Har du en anhörig som gått bort eller som ska flytta? Vi har mångårig erfarenhet av att tömma dödsbon. Du har tillräckligt mycket tyngd på axlarna redan, så låt oss ta hand om jobbet!"

PROFESSIONELL OCH KVALIFICERAD PERSONAL FÖR ATT TÖMMA DÖDSBO

Har du en anhörig som gått bort? Eller har du en släkting som ska flytta till ett äldreboende? Då behöver du ta hand om hans eller hennes saker. Men det är inte alltid lätt att veta hur. Därför finns vi på Bortforsla.se för att hjälpa dig med dödsbotömning i Stockholm. Du har tillräckligt mycket tyngd på axlarna - vi hjälper dig bli av med den!

HUR GÅR DET TILL

Innan vi sätter igång så besöker vi dödsboet som ska tömmas för att se hur mycket det finns att göra. Besöket är kostnadsfritt och förutsättningslöst. Vi tömmer dödsbon enligt dina anvisningar - vare sig det handlar om flyttlådor och mindre lösören, eller om det handlar om att tömma lägenheten eller huset på stora möbler och tunga vitvaror. Vi har många års erfarenhet av att tömma och bortforsla dödsbon, och erbjuder även att flyttstäda eller dödsbostädning efter att utfört tömning av dödsbon. Vi sanerar även vid behov. Priset baseras på mängden som ska kastas och bortforslas från dödsbon, och vi tar givetvis aldrig mer betalt än vad som krävs. Vi kommer så klart överens om priset tillsammans med dig innan vi börjar, och det tillkommer aldrig extra avgifter om vi inte tagit upp det i förhand.

KUNDNÖJDHET

Vi vill att du ska vara nöjd med vår tjänst samtidigt som du känner att tyngden släppts från dina axlar. Även om det oftast inte sker, så kan det finns något som inte gjorts enligt överenskommelse. Då åtgärdar vi det så klart på en gång om du hör av dig till oss ett par dagar efter dödsbotömningen.
FÅ ETT PRISFÖRSLAG

Vi svarar direkt på telefon eller inom 1 timme på mail. Vid större bortforslingar kommer vi på ett gratis hembesök.

PERSONLIG SERVICE

  • Hjälp inom 24 timmar
  • Prisvärda offerter
  • 100% Nöjd Kundgaranti

KUNDER SÄGER

“Fick snabbt tid, noggrant jobb och bra kommunikation” Lena, kund hos Bortforsla

KONTAKTA OSS

info@bortforsla.se 072 999 66 61 Skicka e-mail